BENU apoteka

BENU apoteka je prisutna na više od 400 lokacija širom naše zemlje. Apotekarska ustanova BENU je najveći lanac apoteka u Srbiji i deo je velike međunarodne kompanije PHOENIX iz Nemačke.

Informacije o projektu

Cloud bazirano rešenje za upravljanje sadržajima na Digital Signage ekranima omogućilo je lako i brzo kreiranje i zakazivanje kampanja sa bilo koje lokacije.

Od sada promocije u okviru BENU Apoteke mogu brzo da se smenjuju, jer više nije potrebno štampati i postavljati postere ili flajere.

U okviru BENU Apoteke unutar Galerija shopping centra, instaliran je impresivan video wall sačinjen od čak 15 ekrana postavljenih u portret modu, veličine 55 inča svaki. Naše profesionalno rešenje za upravljanje sadržajima na ekranima omogućilo je preciznu sinhronizaciju materijala koji se prikazuje na ovom video wall-u.

Prilikom ulaska u ovaj objekat prvo što ćete ugledati je moćan Digital Signage ekran, veličine od čak 98 inča, koji je postavljen u portret modu. Uz sve to, pored polica sa proizvodima, postavljeno je 5 Digital Signage ekrana visoke osvetljenosti na kojima promocije koje se prikazuju dolaze do punog izražaja. Takođe, postavljen je i jedan touch screen ekran veličine 43 inča, koji pruža mogućnost dodatne interakcije sa kupcima.

LOKACIJA

30+

LICENCI

100+