A1 Srbija

A1 Srbija je deo internacionalne Telekom Austria Grupe i mobilni operater koji unapređuje tržište telekomunikacija, kreirajući najbolje iskustvo korisnika za život u savremenom digitalnom dobu. Blizu 1.500 zaposlenih posvećeno je kreiranju inovativnih rešenja i usluga, omogućavajući 2.4 miliona korisnika da odaberu i na najbolji način iskoriste mogućnosti koje digitalizacija nudi, u skladu sa svojim potrebama.

Informacije o projektu

A1 Srbija je prepoznala važnost digitalizacije prodajnih mesta, pa je tako transformisao svoje prodavnice u prave digitalne centre. Korisnici A1 usluga u okviru prodajnom mestu u Galerija shopping centru mogu na jednom od pet touch screen interaktivnih ekrana da sami pogledaju ponudu telefona i druge opreme, informišu se o cenama i specifikaciji uređaja. Na ovaj način korisnik brzo i bez čekanja može dobiti sve željene informacije čime je značajno unapređeno njihovo zadovoljstvo pruženom uslugom.

Pored toga, nalaze se i dva Digital Signage ekrana veličine 55 inča gde se prikazuju sve najaktuelnije ponude i promocije.

A1 je u svoja prodajna mesta postavio i digitalne cene i na taj način uveo revolucionarno rešenje za prikazivanje, i što je još važnije, ažuriranje cena i specifikacija proizvoda. Nema više štampanja niti montiranja cena na desetine, pa čak i stotine proizvoda u okviru jednog prodajnog mesta. Ažuriranje cena radi se kroz softversko rešenje koje ove izmene čine bržim i efikasnijim nego što se to radilo ikada do sad.

Lokacije

100+

Licenci

600+