Sistem za zakazivanje sala za sastanke

Meeting Room Booking System

Naš sistem obezbeđuje pojednostavljen proces rezervisanja i korišćenja sala za sastanke. Meeting Room Booking sistem uključuje touchscreen panele koji se povezuju sa popularnim servisima kalendara kao što su Office 365 i Google kalendar.

Zaposleni mogu rezervisati termin za sastanak direktno preko panela, kompjutera, tableta ili telefona koji su povezani na kompanijskim mail serverom.

sistem za upravljanje salama za sastanke
meeting room booking system

Pošaljite nam upit
za više informacija

Benefiti korišćenja Algotech sistema za upravljanje salama za sastanke

Olakšana upotreba prostora

Zauvek rešite problem preklapanja sastanaka.

Prilagođavanje u realnom vremenu

Vaš sadržaj je prilagodljiv uvek i odmah.

Umanjena administracija

Uštedite vreme i novac eliminacijom administrativnih poslova.

Potpuna prilagodljivost

Besprekorna integracija sa vašim postojećim sistemom i načinom rada.

Lako zakazivanje sastanaka

Proverite dostupnost sale ili zakažite sastanak online gde god da se nalazite.

Brza implementacija

Postavljanje i pokretanje sistema je veoma jednostavno.

Šabloni, dizajn i prilagodljivost

Kreiranje šablona bez napora

Naš interfejs jednostavan je za korišćenje i omogućava kreiranje sjajnih šablona pomoću “Drag & Drop” metode, bez potrebe za kodiranjem. Dizajnirajte šablone koji će se savršeno uklopiti sa identitetom vašeg brenda.

Prilagođavanje u realnom vremenu

Potrebno vam je da ažurirate sadržaj u hodu? Nema problema, naše Cloud CMS rešenje omogućava prilagodjavanje u realnom vremenu. 

Menadžment ekrana

Bez obzira da li imate jedan ekran ili mrežu ekrana, naše rešenje se lako prilagođava. Upravljajte svim vašim ekranima sa centralizovane kontrolne table, obezbeđujući doslednost i kontrolu u celoj vašoj mreži digital signage ekrana.

Šabloni spremni za upotrebu

Nemate vremena? Bez brige, naše Cloud CMS rešenje nudi katalog šablona spremnih za upotrebu. Jednostavno izaberite šablon koji odgovara vašim potrebama, prilagodite ga tako da odgovara vašem brendu i spremni ste da očarate svoju publiku.

Jednostavna integracija i implementacija

Naše rešenje se neprimetno integriše sa vašim postojećim sistemima i radnim tokovima. Povežite ga sa vašim izvorima podataka, profilima na društvenim mrežama ili bilo kojim drugim repozitorijumom sadržaja. Recite zbogom rasutim informacijama i pozdravite jedinstveni ekosistem podataka.

meeting room booking system

5’’ Scheduling Panel 

Wall Mount: 5’’ Touchscreen, 800×480 resolution Equipped with a digital input and supports PoE Available in Black or White

meeting room booking system

7’’ Scheduling Panel 

Wall Mount: 7’’ Touchscreen, 1024×600 resolution Equipped with a digital input and supports PoE Available in Black or White

meeting room booking system

10’’ Scheduling Panel 

Wall Mount: 10’’ Touchscreen, 1280×800 resolution Equipped with a digital input and supports PoE Available in Black or White

Paneli za upravljanje

Integracija sa vašim kompanijskim kalendarima

Upravljanje prostorijom za sastanke visokog nivoa uz direktnu integraciju sa Office 365 i Google kalendarom. Još jedan razlog zašto se Algotech izdvaja od ostalih.

google kalendar integracija
office 365 integracija